Telefonisch bereikbaar 8.00-16.30

VvE Schoonmaak

Mart van den Berg BV levert voor appartementencomplexen (VvE's) een schoonmaakprogramma op maat. Naast regulier wekelijks onderhoud kunnen wij zorg dragen voor glasbewassing, tapijtreiniging en periodiek onderhoud van harde vloeren en parkeergarages. Wij zorgen er graag voor dat uw appartementencomplex er altijd verzorgd uitziet.

De schoonmakers van Mart van den Berg BV werken met professionele schoonmaakmiddelen en betere materialen. Het zijn ervaren schoonmakers, die weten wat de zwakke plekken bij flats, seniorenwoningen, appartementen en andere hoogbouw precies zijn.

Het aanvullen van sanitaire voorzieningen is één van de dagelijkse taken van onze schoonmaakmedewerkers. Het is daarom voor ons een kleine moeite om ook het voorraadbeheer, de bestelling en facturatie van sanitaire voorzieningen en artikelen voor u te verzorgen.

Wij werken samen met verschillende leveranciers van sanitaire voorzieningen. Aan de hand van uw wensen en eisen en de inventarisatie van uw sanitaire ruimten maken wij een offerte op maat voor de levering en installatie van bijvoorbeeld handdoekautomaten, toiletrolhouders en zeepdispensers.

Naast de sanitaire voorzieningen kunnen wij voorzien in alle bijpassende sanitaire artikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier en zeep.  Ook het leveren en wisselen van luchtverfrissers, damesverbandcontainers en inloopmatten kunnen wij voor u verzorgen.

Image

 

 

 

Mart van den Berg BV

Molenveld 6
6566 CK Millingen aan de Rijn
info@martvandenberg.nl