Telefonisch bereikbaar 8.00-16.30
Image
Image

Zonnepanelen reinigen (osmosewater)

U heeft zonnepanelen en wilt hier natuurlijk het maximale rendement uit halen. Daarom is het van belang om uw zonnepanelen professioneel te laten reninigen. U behaalt een hoger rendement met schone panelen.  

We zien vaak dat na het installeren van nieuwe zonnepanelen er geen onderhoud meer aan de zonnepanelen plaatsvindt. Het reinigen van zonnepanelen is belangrijk voor de levensduur en het behouden van het rendement. Over de jaren kan het rendement met 15% afnemen, dit gaat vaak ongemerkt en kan verholpen worden door regelmatig onderhoud aan uw zonnepanelen uit te voeren. Vogelpoep, fijn stof in de lucht of woestijnzand zijn vaak de oorzaak van een vuillaag op de zonnepanelen welke er door regen niet afgaan. Uit onderzoek is gebleken dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen een hoger rendement oplevert doordat de zonnestralen beter hun werk kunnen doen.

 

Maak gebruik van onze expertise

Maak gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van zonnepaneel reinigen. Wij voeren de klus voordelig en vakkundig voor u uit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw eigen veiligheid en het rendement van uw zonnepanelen. 

 

 

 

Mart van den Berg BV

Molenveld 6
6566 CK Millingen aan de Rijn
info@martvandenberg.nl