Telefonisch bereikbaar 8.00-16.30

Glasbewassing

Schone ramen en beglazing geven een schone en frisse indruk. Dit geld voor uzelf maar zeker ook voor klanten en personeel. Om dit gevoel te bevorderen wassen wij uw ramen graag zodat uw pand een schone uitstraling krijgt d.m.v. glasbewassing.

Mart van den Berg BV kan bij uw bedrijfspand de volledige glasbewassing verzorgen. Of het nu gaat om de buitenzijde, de binnenzijde, het separatieglas, dakramen of dakkapellen; wij regelen het graag. 

Traditionele glasbewassing

Traditionele glasbewassing is het werk van de glazenwasser dat iedereen kent. Gewapend met een ladder, een emmer, een inwashoes en een raamtrekker ‘vliegt’ de glazenwasser van raam naar raam. Bij ons gaat kwaliteit echter nog altijd boven snelheid. De glazenwasser zal daarom altijd de tijd nemen om uw ramen schoon en streeploos achter te laten. Hierbij kunnen desgewenst ook de kozijnen worden afgenomen.

Tuckerpole systeem (omgekeerde osmose)

De maximale werkhoogte op een ladder is 7,5 meter. Om deze reden passen wij ook regelmatig het tuckerpole systeem toe. Bij dit systeem wordt onder lage druk gedemineraliseerd water door middel van een slang bij de borstel gebracht. Op deze manier kunnen wij tot een maximale hoogte van 15 meter glaswassen zonder gebruik van een ladder of hoogwerker. ook bij grote aaneengesloten glaspartijen is dit een zeer efficiënte manier van glaswassen.

Doordat het water is gedemineraliseerd door middel van omgekeerde osmose, drogen de ramen streeploos op zonder deze te hoeven nadrogen. Daarnaast zorgt de antistatische werking ervoor dat nieuwe vervuiling minder goed hecht aan het glas en herbevuiling hierdoor vertraagd wordt. Met het wassen met het tuckerpole systeem is het ook mogelijk om direct de kozijnen en de beplating rondom de beglazing schoon te maken. Door de reinigende werking van het gedemineraliseerde water worden hier ook zeer goede resultaten op behaald.

Image

 

 

 

Mart van den Berg BV

Molenveld 6
6566 CK Millingen aan de Rijn
info@martvandenberg.nl