Telefonisch bereikbaar 8.00-16.30

Riooltechniek

Riool ontstoppen? 
Mart van den Berg BV is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen.

Riool ontstoppen door de specialist? 
Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet?
Wateroverlast? 
Stankoverlast? 
 
Mart van den Berg is er voor u!
Mart van den Berg is een vakkundig onstoppingsbedrijf wat uw afvoer ontstopt, riolering reinigt, camera inspecties uitvoert en afvoeren herstelt en/of vervangt. Douche, toilet, keukenafvoer en hemelwaterafvoer verstopt of hoofdriool verstopt? Neem dan contact op met Mart van den Berg BV.
 
Bij gebleken gebreken aan een afvoer of rioleren kan Mart van den Berg BV doormiddel van een riool camera inspectie defecten en/of schades vaststellen.
Mochten wij op deze camerabeelden defecten signaleren dan kunnen wij deze uiteraard voor u (laten) herstellen.
 

Tarieven

Mart van den Berg BV hanteert een starttarief van € 85 exclusief BTW.

Dit tarief geldt voor het eerste half manuur en is inclusief voorrijkosten en inzet van het materieel. Indien de werkzaamheden uitlopen, dan komt er €13,00 exclusief BTW per kwartier bij.

Voor het uitvoeren van een rioolcamera inspectie hanteren wij een tarief van € 75 per inspectie exclusief BTW en exclusief manuren.
Bovengenoemde bedragen zijn van toepassing van maandag t/m vrijdag tussen 08:00-16:30 uur.

(Riool ontstoppingen worden alleen van maandag t/m vrijdag verricht van 08:00 tot 16:30, alle avonden, weekenden en feestdagen zijn wij gesloten en voeren wij geen rioolwerkzaamheden uit)

De bedragen van het starttarief gelden voor de regio Millingen t/m en Nijmegen
Image

 

 

 

Mart van den Berg BV

Molenveld 6
6566 CK Millingen aan de Rijn
info@martvandenberg.nl