• bedrijf.png
  • gang.jpg
  • kantoor.jpg
  • schoneramen.jpg
  • vloer.jpg
  • werk.jpg

Carcleaning

Het jongste specialisme welke Schoonmaakorganisatie Mart van den Berg & Zn aan haar dienstverlening heeft toegevoegd is carcleaning.

Onder de nieuwe naam Mart van den Berg & Zn. Carcleaning worden alle soorten voertuigen, oa. motoren, auto’s, caravans, campers, vrachtwagens, bussen of boten van onder tot boven en van binnen en buiten grondig gereinigd door professionals met als resultaat dat uw auto er na de behandeling weer als nieuw uit ziet.

Een behandeling bij Mart van den Berg & Zn Carcleaning begint met het ontvetten van de motorruimte en de lak, waarna de auto grondig wordt gewassen, velgen, wielkuipen en dorpels worden uiteraard meegenomen tijdens deze intensieve wasbeurt onder gepaste druk. Door middel van polijsten worden vervolgens zoveel mogelijk krassen verwijderd, ook wasstraat krassen behoren na het polijsten veelal tot het verleden. Vervolgens wordt de lak afgewerkt met een duurzame waxlaag, waardoor vuil minder aan de auto kan hechten, de lak wordt beschermd en de oorspronkelijke kleur beter bewaard blijft. Ook het interieur van uw auto wordt totaal gereinigd, stoelen worden indien nodig verwijderd om beter bij onbereikbare plekken te komen en of vlekken in de bekleding te verwijderen. Maar uiteraard worden ook de panelen, dashboard, kastjes, vloermatten en de ramen niet vergeten.

Carcleaning21
                           Carcleaning 
 

Kom geheel vrijblijvend langs voor meer informatie op Molenveld 6, Millingen aan de Rijn

Contact

Mart van den Berg & Zn.

www.martvandenberg.nl

+31 (0)481 43 22 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Molenveld 6

6566 CK Millingen a/d Rijn